Kaldewei

Kaldewei är det självklara valet till att skapa ett badrum som utstrålar lyx och hållbarhet. Sedan starten 1918 har detta tyska företag gjort sig känt för sina högkvalitativa badkar och tvättställ, alla tillverkade i emaljerat stål. Med över ett sekel av erfarenhet så kombinerar Kaldewei tradition med innovation för att erbjuda produkter som inte bara är vackra att se på, utan även otroligt hållbara och funktionella.

Emaljerat Stål

Det som verkligen skiljer Kaldewei från andra badrumstillverkare är deras användning av emaljerat stål. Denna kombination av material erbjuder en oöverträffad hållbarhet och en glansig, slät yta som är lätt att rengöra. Emaljerat stål är också mycket hygieniskt eftersom det är resistent mot bakterier och lätt att underhålla.

Tillverkade i Tyskland

Kaldeweis produkter tillverkas i Tyskland vilket innebär att de följer strikta europeiska lagstiftningar och standarder för kvalitet och säkerhet. Den tyska ingenjörskonsten garanterar att varje produkt som lämnar fabriken är av högsta möjliga kvalitet. Detta ger dig som kund 30 års garanti och en extra trygghet när du väljer Kaldewei.

Historian om Kaldewei

Kaldewei grundades 1918 av Franz Kaldewei i Ahlen, Tyskland. Företaget började som en liten fabrik som tillverkade emaljerade hushållsartiklar. Under 1930-talet expanderade Kaldewei sitt sortiment till att inkludera badkar och det skulle bli deras signaturprodukt. Med en stark passion för innovation och kvalitet, introducerade Kaldewei sin första helautomatiska produktionslinje för badkar i emaljerat stål under 1950-talet.

De satte standarden för branschen och cementerade Kaldeweis rykte som ledande inom badrumslösningar. Genom åren har företaget fortsatt att utvecklas och förbättras, alltid med fokus på hållbarhet, design och funktionalitet. Idag är Kaldewei ett globalt erkänt varumärke som är känt för sina högkvalitativa produkter och sitt engagemang för miljövänlig produktion.

Återvinningsbart

Kaldewei lägger stor vikt vid hållbarhet och miljövänliga produktionsprocesser. Deras badkar är 100% återvinningsbara och det innebär att du inte bara gör ett bra val för ditt hem, utan även för planeten.

Europeisk standard

Kaldewei är stolt över att tillverka alla sina badkar lokalt i Tyskland. Genom att hålla produktionen inom landets gränser kan företaget säkerställa att varje produkt uppfyller de strikta kvalitetsstandarder.

Den lokala tillverkningen innebär också att Kaldewei har full kontroll över hela produktionsprocessen, från råmaterial till färdig produkt. Detta möjliggör en hög grad av precision och kvalitetssäkring i varje steg. Dessutom innebär lokal produktion att Kaldewei kan följa strikta europeiska miljö- och arbetslagstiftningar

Hållbar med stor motståndskraft

Kaldeweis badkar är tillverkade av emaljerat stål och det ger en unik kombination av stålets styrka och glasets skönhet. Detta gör dem extremt hållbara och motståndskraftiga mot repor, stötar och kemikalier. Du kan vara säker på att ditt badkar kommer att behålla sitt vackra utseende år efter år, trots dagligt bruk.

Elegant design

Kaldewei samarbetar med ledande designers för att skapa badkar som är moderna och estetiskt tilltalande. Deras breda sortiment innebär att det finns något för alla smaker och badrumsstilar, vare sig du föredrar klassiska linjer eller moderna, minimalistiska former.

Produktion med högsta kvalité

Tillsammans med Kaldewei så erbjuds en imponerande 30 års garanti på badkaren. Detta är ett bevis på deras tilltro till produktens kvalitet och livslängd. När du investerar i ett Kaldewei badkar kan du känna dig trygg i vetskapen att du får en produkt som är byggd för att hålla.

Miljövänlig produktion

Kaldewei lägger stor vikt vid hållbarhet och miljövänliga produktionsprocesser. Deras badkar är 100% återvinningsbara och det innebär att du inte bara gör ett bra val för ditt hem, utan även för planeten.

30 års garanti

Tillsammans med Kaldewei lämnar vi 30 års garanti på samtliga badkar och tvättställ. Ett bevis på att vi verkligen tror på materialvalet och produkten.