Besök Langenfeld

Showroom i stockholm

Vad kan jag se i showroomet?

I vårt showroom på Tomtebogatan 16 kan du se fyra av våra mest populära badkar, olika handdukstorkar samt olika accessoarer.

De badkar som finns för att se på och självfallet provsitta är Classic Duo, Cono Duo, Puro och Cayono. Samtliga badkar är i 170×75 cm storlket.

Alla badkar i showroomet är i olika färger, alpinvit (standardvit), mattsvart, Warm Beige 20 och matt vit visas. Utöver det finns mindre färgprover på alla tillgänliga färger självklart.

Kaldewei handfat färger

Se och ta hem prover på badkarsfronter

Är du intresserad av våra unika frontbadkar? I showroomet kan du se på prover på samtliga färger och få med dig hem ett urval av proverna,

Här kan du även se hur frontsystemet är uppbyggt och hur det installeras.

Se på tillval och tillbehör

Easy Clean Finish, Anti Slip, Top Fill, Silence +, påfyllning via bräddavlopp, håltagning i badkar, olika färger på bottenventiler.. möjligheterna är många med våra badkar. Tillbehören tillför mycket till ditt badkar och vi rekommenderar varmt att se på dem för att anpassa ditt badkar så som du vill ha det.

Vill du se dessa och prova dem i verkligheten? Kom gärna och besök oss i showroomet så ser du vad som passar dig.

Boka ditt besök

Showroomet kan besökas genom att boka en tid med oss. Vi kan normalt sett ta emot under vardagar under tiden 9-17. Men även vissa helger och kvällar.
Ring oss på 08 702 07 75 eller sänd ett mail till info@langenfeld.se för att boka ditt möte.

Previous slide
Next slide