BaDKARSFRONTER

Enkelt, praktiskt & Snyggt

Badkar med avtagbar front – vad är det?

Våra frontbadkar är något helt annorlunda än badkar med traditionella vita fronter som ofta är svåra att ta av. Våra fronter är tillverkade av Silestone som är ett stenkompositmaterial och som finns i många olika läckra färger och utseenden.

Fronterna sitter fast i en ställning som är enkel att montera och som gör att frontpanelerna inte ramlar av eller sitter snett och vint. Du kan enkelt öppna upp fronterna och få tillgång till hela badkarets undersida.

Fronterna är utrustade med smidiga handtag som gör det enkelt att lyfta ur fronten från ställningen och sedan sätta tillbaka den igen.

badkar med front beige

Frontfärger

Blanco Zeus – en tidlös vit färg. Passar alla badrum och harmoniserar med badkarets vita färg.

Charcoal Soapstone – blågrå yta med kraftfulla grå instick. Ebjuder djup och en känsla av rörelse.

Coral Clay – en nyans som påminner om cappuccino och bidrar med energi och framåtanda.

Eternal Marquina – dramatisk vit marmor mot en intensiv svart bakgrund. Inte för alla badrum, men där den passar är den magnifik!

Eternal Serena – grå sten med mjuka och subtila vita linjer. Harmoniskt och naturligt för ett avslappnat bad.

Eternal Statuario – med inspiration från Carrara-marmorn har denna vita bakgrund inslag av grå markeringar. Färg och harmoni som skänker en känsla av djup. 

Negro Tebas – kolsvart med snövita prickar. Påminner om granitsorten Star Galaxy. För den som vill ha svart men utan att det blir för intensivt.

SILESTONE

Badkarsfronten tillverkas av materialet Silestone som är en kvartstenstenkomposit. Silestone består av 94% kvartsten, resterande andelen är pigment och lim som blandas ihop för att ge en snygg och hållbar stenskiva. Silestone är en av världens största tillverkare av stenkomposit och används förutom i badrum ofta som stenbänkskivor i kök.
Silestone är reptålig, fläckresistent och slitfast.
Läs gärna mer om materialet hos Silestone i länken.

VAR KAN JAG SE ETT BADKAR I VERKLIGHETEN!

De flesta av våra återförsäljare har badkar med avtagbar Silestonefront i sina utställningar, besök någon av dem för att se hur smarta, smidiga och snygga dessa är. Hos våra återförsäljare kan du också se prover på de olika färgerna. Eller så kan du beställa hem ett färgprovspaket och titta i lugn och ro.

Föregående
Nästa