BaDKARSFRONTER

Enkelt, praktiskt & Snyggt

BADKARSFRONT SOM PIFFAR UPP BADRUMMET!

Badkarsfronterna är snygga, utbytbara och enkla att montera. Du kan snabbt klicka loss dem för att städa under badkaret för att sedan sätta tillbaka dem. I framtiden kan du byta ut dem mot en ny, vi kommer varteftersom att trender svänger, lansera nya badkarsfronter.
Badkarsfronterna är tillverkade av materialet Silestone som du kan läsa mer om här nedan. Vi har i dagsläget 7 olika valbara färger på dem, från stöddiga Eternal Marquina till den lugna Cemento Spa! VIlken är din favorit? Se alla valbara färger i badkarsvisualisatorn!

VAR KAN JAG SE ETT BADKAR I VERKLIGHETEN!

De flesta av våra återförsäljare har badkar med avtagbar Silestonefront i sina utställningar, besök någon av dem för att se hur smarta, smidiga och snygga dessa är. Hos våra återförsäljare kan du också se prover på de olika färgerna. Eller så kan du beställa hem ett färgprovspaket och titta i lugn och ro.

SILESTONE

Badkarsfronten tillverkas av materialet Silestone som är en kvartstenstenkomposit. Silestone består av 94% kvartsten, resterande andelen är pigment och lim som blandas ihop för att ge en snygg och hållbar stenskiva. Silestone är en av världens största tillverkare av stenkomposit och används förutom i badrum ofta som stenbänkskivor i kök.
Silestone är reptålig, fläckresistent och slitfast.
Läs gärna mer om materialet hos Silestone i länken.