REJ Design

REJ Design är ett finskt företag som specialiserar sig på att designa och tillverka högkvalitativa handdukstorkar med hållbarhet i fokus. REJ Design är kända för sin kombination av innovativ design, hållbarhet och funktionalitet.

Handgjorda i Finland

REJ Design tillverkar sina handdukstorkar för hand i Finland och det säkerställer högsta kvalitet med noggrannhet i varje detalj. Genom att producera lokalt kan företaget kontrollera varje steg i tillverkningsprocessen och garantera att produkterna uppfyller Europas höga standarder.

Koppar är det naturliga materialet

REJ Design’s handdukstorkar är tillverkade av koppar och materialet har en överlägsen värmeledande egenskap. Koppar sprider värme snabbt och jämnt vilket gör det till ett utmärkt material för att skapa effektiva, pålitliga och energismarta produkter. Dessutom är koppar hållbart och kan återvinnas vilket bidrar till en mer miljövänlig produkt.

Historian om REJ Design

REJ Design grundades på 1950-talet och har sedan dess vuxit till att bli en ledande aktör inom sin bransch. Med en stark tradition av hantverk och innovation har företaget kontinuerligt utvecklat sina produkter för att möta moderna krav på design och funktionalitet.

Idag är REJ Design Finlands ledande aktör inom vatten- och elhanddukstorkar. De har kunnat etablera denna position genom att ständigt förbättra sina produkter tillsammans med sin målgrupp vilket har bidragit till en lokal och konkurrenskraftig produkt.

Hållbarhet står i fokus

REJ Designs produkter är hållbara tack vare deras användning av högkvalitativa material som koppar och företagets fokus på noggrann tillverkning. Kopparens naturliga korrosionsbeständighet och återvinningsbara egenskaper bidrar till en lång livslängd och minskad miljöpåverkan.

Tillverkat lokalt

Genom att tillverka sina produkter i Finland så kan REJ Design minska transportsträckorna och därmed sin koldioxidavtryck. Lokal produktion stödjer även den lokala ekonomin och säkerställer att arbetsförhållandena följer höga standarder.

REJ Pro gör det enkelt vid installation

Med den nya installationsmetod REJ Pro® blir det enkelt och smidigt att installera en elektrisk handdukstork, oavsett om det är en permanent installation eller med stickkontakt. 

REJ Pro minskar installationstiden med upp till 50% och är utformad med särskild hänsyn till installatörens och entreprenadens behov. Lösningen uppfyller dessutom slutanvändarnas önskemål om en ansvarsfull handdukstork som passar in i inredningen.

För det miljömedvetna byggprojektet

Handdukstorkarna är ett utmärkt val för miljömedvetna byggprojekt tack vare deras hållbara och energieffektiva materialval. Företagets engagemang för miljövänliga lösningar gör deras produkter lämpliga för gröna byggprojekt och hållbar arkitektur.

Samtliga handdukstorkar är tillverkade i Finland vilket gör att sociala arbetsvillkor och miljöaspekter följer Europeiska riktlinjer.

En produkt för hela familjen

En handdukstork från REJ Design är en investering för hela familjen. Den håller kläderna torra och fräscha samtidigt som den bidrar till bättre hygien och komfort i hemmet. Dessutom är handdukstorkarna designade för att vara säkra och användarvänliga, vilket gör dem till en praktisk lösning för alla familjemedlemmar.

Handgjord. På riktigt

När du köper en produkt från REJ Design kan vi garantera att den är tillverkad för hand i Finland, Järvenpää. De har över 60 års erfarenhet av att tillverka handdukstorkar och gör det med stor stolthet. När du köper en produkt från REJ Design så är de handgjorda. På riktigt.

5 års garanti

Varje produkt som lämnar REJ Design är tillverkade av starka material och har genomgått en kvalitetskontroll. Därför kan REJ Design ge 5 års garanti på sina produkter.