Hansgrohe

Hansgrohe är ett namn som är synonymt med kvalitet, innovation och design. Företaget är grundat 1901 i Tyskland av Hans Grohe och har etablerat sig som en ledande aktör på marknaden för badrums- och köksutrustning.

Med över ett sekel av erfarenhet och en konstant strävan efter att förbättra användarupplevelsen så har Hansgrohe blivit ett självklart val för både privatpersoner och professionella.

Innovativ design

Hansgrohe samarbetar med några av världens mest kända designers och arkitekter för att skapa produkter som inte bara är funktionella utan också estetiskt tilltalande. Produkterna kombinerar form och funktion på ett sätt som skapar en harmonisk och lyxig atmosfär i varje badrum eller kök.

Driver den teknologisk utveckling

Hansgrohe investerar kontinuerligt i forskning och utveckling och det har lett till flera teknologiska framsteg. En av deras mest framstående innovationer är EcoSmart – en teknologi som minskar vattenförbrukningen med upp till 60 % utan att kompromissa med komforten. Detta är både miljövänligt och ekonomiskt fördelaktigt för konsumenterna.

Historian om Hansgrohe

Hansgrohe startade som en liten familjeverksamhet och har vuxit till att bli en global jätte inom industrin. Grundaren, Hans Grohe, var en pionjär inom användningen av duschar och badrumsarmaturer och hans passion för innovation har fortsatt att prägla företaget.

Under årens lopp har Hansgrohe lanserat flera banbrytande teknologier, som EcoSmart och AirPower – dessa har revolutionerat hur vi använder vatten i våra hem.

Miljön är en drivkraft

Hansgrohe är också starkt engagerade i hållbarhet. Deras miljömedvetna produktion och användning av hållbara material visar deras engagemang för att minska sitt ekologiska fotavtryck. Företaget arbetar aktivt med att utveckla lösningar som inte bara förbättrar användarupplevelsen utan också bidrar till en mer hållbar framtid.

Innovativ design med produkter för alla

Hansgrohe samarbetar med ledande designers och arkitekter för att skapa produkter som är både funktionella och estetiskt tilltalande. Deras produkter är kända för sin eleganta design som förvandlar varje badrum och kök till en lyxig oas.

Hög kvalité ger lång hållbarhet och hög pålitlighet

Hansgrohes produkter tillverkas med material av högsta kvalitet och avancerade tillverkningstekniker, det garanterar långvarig hållbarhet och pålitlighet. Detta gör att kunder kan lita på att deras investeringar kommer att hålla i många år.

Revolutionerar industrin i sitt dagliga arbete

Med innovativa teknologier som EcoSmart och AirPower har Hansgrohe revolutionerat användningen av vatten. Dessa teknologier förbättrar inte bara vattenbesparingen utan också upplevelsen för användaren, det gör vardagen både mer miljövänlig och njutbar.

Arbetar för att minska sitt fotavtryck

Hansgrohe har ett starkt fokus på hållbarhet och utvecklar ständigt nya lösningar för att minska sitt ekologiska fotavtryck. Deras produkter är designade för att vara så miljövänliga som möjligt, vilket gör dem till ett utmärkt val för den miljömedvetne konsumenten.

5 års garanti

Hansgrohe erbjuder en generös 5 års garanti på sina produkter –  ett tydligt bevis på deras engagemang för kundnöjdhet och produktkvalitet.