Geesa

När det kommer till att välja rätt accessoarer är kvalitet och design avgörande. Geesa, ett nederländskt företag med över 135 års erfarenhet, har etablerat sig som en ledande aktör inom detta område. Sedan starten 1885 har Geesa levererat högkvalitativa och stilrena produkter som förhöjer både funktionaliteten och estetiken i badrummet.

Hållbarhet och genomtänkt design

Geesas accessoarer är kända för sin hållbarhet och genomtänkta design. Varje produkt är utformad för att inte bara vara estetiskt tilltalande utan också extremt funktionell. Detta innebär att varje detalj, från krokar till duschkorgar, är designad för att maximera användbarheten och minimera slitage.

Ett av de största fördelarna med Geesas produkter är deras hållbarhet. Tillverkade av högkvalitativa material som rostfritt stål och mässing, är dessa accessoarer byggda för att motstå dagligt slitage och behålla sitt utseende över tid. Denna långsiktiga hållbarhet gör Geesas produkter till en klok investering för alla typer av badrum.

Ett brett sortiment

Oavsett vilken stil ditt badrum har, kan Geesa erbjuda något som passar. Deras breda sortiment inkluderar allt från klassiska till moderna designlinjer, vilket gör det möjligt att hitta accessoarer som harmonierar med ditt badrums befintliga inredning. Detta mångsidiga utbud gör Geesa till ett självklart val för både privata hem och kommersiella miljöer.

Geesa är specialister på att utrusta hotell och lägenheter. Deras produkter återfinns i många högprofilerade hotell runt om i världen, vilket vittnar om deras förmåga att kombinera estetik med funktionalitet på ett sätt som möter de höga kraven från hotellbranschen. Deras robusta design och användarvänlighet gör dem idealiska för användning i utrymmen där många människor passerar.

Historian om Geesa

Geesa är ett företag med en rik och fascinerande historia som sträcker sig över mer än ett sekel. Sedan starten 1885 har Geesa utvecklats från en liten lokal tillverkare till en internationellt erkänd leverantör av högkvalitativa badrumsaccessoarer. Deras resa är ett bevis på engagemang, innovation och en ständig strävan efter excellens.

På 1950-talet började Geesa exportera sina produkter utomlands, vilket markerade början på deras internationella expansion. Deras badrumsaccessoarer blev snabbt populära i både Europa och andra delar av världen, och företaget byggde upp ett starkt rykte för kvalitet och pålitlighet.

Innovation och modernisering

Geesa har alltid haft en stark fokusering på design. De har samarbetat med framstående designers för att skapa moderna och stilrena produkter som passar i alla typer av badrum. Deras engagemang för estetisk kvalitet har gjort dem till en favorit bland inredningsarkitekter och hotell över hela världen.

En global aktör

Idag är Geesa en global aktör med en närvaro i över 65 länder. De fortsätter att tillverka många av sina produkter i Nederländerna och det säkerställer att de upprätthåller den höga kvalitet som deras kunder förväntar sig. Deras sortiment inkluderar allt från klassiska till moderna badrumsaccessoarer, och de arbetar ständigt med att utveckla nya produkter som möter dagens krav på funktionalitet och design.

Fantastisk kvalité med fokus på hållbarhet

Geesa är kända för att tillverka badrumsaccessoarer av exceptionell kvalitet. Genom att använda högkvalitativa material som rostfritt stål och mässing säkerställer Geesa att deras produkter inte bara ser bra ut utan också står emot tidens tand.

Denna hållbarhet gör att deras accessoarer behåller sitt utseende och funktionalitet under många år och det gör dem till en långsiktig investering

Stilren med mångsidig design

Geesas produkter är designade med en stilren estetik som passar i alla typer av badrum. Deras breda sortiment inkluderar allt från klassiska till moderna designlinjer – du kan enkelt hitta något som passar din personliga stil och ditt badrums inredning. Denna mångsidighet gör Geesa till ett självklart val för både privatpersoner och kommersiella aktörer, som hotell och lägenhetskomplex.

Specialister på hotell och projekt med höga krav

Geesa har en lång erfarenhet av att arbeta med hotell och andra komplexa projekt. Deras produkter är utformade för att möta de höga krav som ställs i dessa miljöer – där hållbarhet, funktionalitet och estetik är av största vikt. Många högprofilerade hotell världen över använder Geesas saccessoarer och det är ett tydligt tecken på deras tillförlitlighet och kvalitet.

Högt fokus på hållbarhet

Genom att ha produktionen nära sina rötter kan Geesa noggrant övervaka varje steg i tillverkningsprocessen och säkerställa att deras produkter uppfyller de strikta standarder de satt upp.

15 års garanti

Geesa har över 135 år av erfarenhet och kan därför garantera att produkterna håller i minst 15 år. Det är en kvalitetsstämpel som få i branschen kan mätas mot.