Axor

När det kommer till att skapa lyxiga och funktionella utrymmen i våra hem så spelar val av armaturer en avgörande roll. Axor, ett premiummärke inom Hansgrohe Group, har under åren etablerat sig som en ledande aktör inom design och produktion av högkvalitativa badrums- och köksarmaturer. En av de främsta fördelarna med Axor är dess förmåga att kombinera avancerad teknik med elegant design, det resulterar i produkter som inte bara ser fantastiska ut utan också levererar överlägsen prestanda.

Prisbelönt design

Axor har mottagit flera internationella utmärkelser för sina produkter, det vittnar om deras framstående design och innovation. Detta inkluderar priser som Red Dot Design Award och iF Product Design Award.

Historian om Axor

Axor grundades som en del av Hansgrohe Group, ett företag med en historia som sträcker sig tillbaka till 1901. Sedan dess har Hansgrohe varit en pionjär inom sanitetsindustrin och Axor har särskilt fokuserat på att skapa premiumprodukter genom samarbeten med några av världens mest framstående designers och arkitekter. Med en stark grund i tradition och innovation har Axor utvecklat en rad produkter som har satt nya standarder för kvalitet och estetik.

Samarbete med berömda designers

Axors produkter är resultatet av kreativa samarbeten med berömda designers som Philippe Starck, Antonio Citterio och Patricia Urquiola. Dessa samarbeten har lett till en rad unika och innovativa produkter som inte bara är funktionella utan också estetiskt tilltalande.

Högsta kvalité och hållbarhet

Axor lägger stor vikt vid kvalitet och hållbarhet. Varje produkt genomgår rigorösa tester för att säkerställa att den uppfyller de högsta standarderna. Detta gör Axor till ett pålitligt val för dem som söker långvariga och hållbara lösningar för sina badrum och kök.

Innovativ teknik med miljön i fokus

Axor integrerar den senaste tekniken i sina produkter, exempelvis vattenbesparande funktioner och användarvänliga kontroller. Detta gör det möjligt att njuta av modern komfort samtidigt som man sparar på naturresurserna.

Flexibilitet utöver det vanliga

Axor erbjuder en bred variation av stilar och ytbehandlingar och det är enkelt att hitta produkter som passar olika inredningsstilar – från modern minimalism till klassisk elegans.

Energieffektiva och vattenbesparande

Axor strävar efter att minska sin miljöpåverkan genom att utveckla produkter som är energieffektiva och vattenbesparande. Detta bidrar till hållbarhet både i hemmet och globalt.

Ergonomi och design i ett

Produkterna från Axor är utformade med användarens komfort i åtanke. Ergonomiska detaljer säkerställer att armaturerna är enkla och bekväma att använda.

5 års garanti

Med varje Axor-produkt får du en femårig garanti som en del av deras hängivenhet till kvalitet och kundnöjdhet. Vi vill att du ska känna dig helt säker på ditt köp och därför står vi bakom våra produkter med denna omfattande garanti.