Retur- och återbetalningspolicy

Retur- och återbetalningspolicy för Langenfeld vid köp från privatpersoner:

– För alla produkter som inte kräver specialtillverkning efter ditt önskemål (hålborrning, färger, anti-slip, easy-clean) gäller 14 dagars ångerrätt från att du har tagit emot varan. För varor som är specialtillverkade garanterar vi inte någon ångerrätt men kontakta oss för en genomgång av situationen.

– Kontakta oss genom mail eller telefon för att aktivera ångerrätten, där du uppger namn, produkt och inköpsdatum (gärna order- eller fakturanummer). 

– En ångerblankett finns HÄR att fylla i och skicka in per mail. Spara själv också en kopia.

– För att kunna ångra ett köp ska du kunna bevisa att köpet gjorts hos oss och varan vara i oförändrat skick. Om emballage inte går att återanvända kommer vi att göra en värdeminskning på 10 %. Om varan inte är i oförändrat skick måste en granskning göras men en värdeminskning mellan 25-100 % är möjlig.

– Du måste vid retur paketera varan så att den inte skadas i transport. Du kontaktar oss för frakt och vi bokar transport. Returfrakt är 850kr för pall och 200kr för paket. Denna kostnad minskar vi från återbetalningen. När du väl lämnat tillbaka varan till transportör så återgår ansvaret till Langenfeld.

– Återbetalning sker så snabbt som möjligt, dock max 14 dagar efter att varan återkommit till oss.